Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА АДВАРАНАЯ

    -600 г паляндвіцы трэскі,

    -1 морква,

    -1 цыбуліна,

    -50 г кораня пятрушкі,

    -50 г кораня салеры,

    -лаўровы ліст,

    -духмяны перац,

    - соль - па густу,

    -2 яйкі,

    -зеляніна пятрушкі,

    -2 ст. лыжкі сметанкавага масла.

    Моркву, пятрушку, салеру, рэпчатую цыбулю ачысціць, нарэзаць,

    скласці ў рондаль, заліць вадой, пасаліць, дадаць духмяны перац,

    лаўровы ліст і адварыць. Падрыхтаваную трэску нарэзаць кавалкамі,

    заліць гарачым адварам так, каб вадкасць толькі затуляла рыбу,

    паставіць на агонь, хутка давесці да кіпення, зняць пену, паменшыць

    нагрэў і варыць на слабым агні пры ледзь прыкметным кіпенні на

    працягу 15-20 хвілін. Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць ад

    шкарлупіны і здрабніць. Гатовую рыбу асцярожна, імкнучыся не

    падушыць кавалкі, выкласці на талерку, пасыпаць здробненымі яйкамі

    і зелянінай пятрушкі, паліць растопленым сметанкавым маслам. На

    гарнір падатць адвараную бульбу.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 32 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar