Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПА-АЎСТРАЛІЙСКУ

    (на 4 порцыі)

    - 800 г паляндвіцы трэскі

    - 4 тыгровыя крэветкі

    - 600 г замарожанага гарошку

    - 4 высушаных на сонцы памідора

    - 4 памідора чэры

    - 2 ст. л. аліўкавага алею

    - пёры зялёнай цыбулі

    - 0,5 цытрыны

    - соль,

    - чорны молаты перац

    для соусу:

    - 100 г цыбулі-шалот

    - 2 зубчыка часныку

    - невялікі кавалачак імбіра

    - 100 мл белага сухога віна

    - 100 мл рыбнага булёна

    - 100 мл слівак 30%

    - 4 высушаных на сонцы памідора

    - 1 ст. л. аліўкавага алею

    Спачатку прыгатаваць соус. Шалот, часнык і імбір ачысціць, дробна

    нарэзаць, абсмажыць на аліўкавым алеі. Дадаць белае віно, выпарыць.

    Дадаць рыбны булён, выпарыць. Уліць сліўкі, памешваючы, давесці да

    загусцення. Сушоныя памідоры нарэзаць і таксама дадаць у соус.

    Памешваючы, рыхтаваць яшчэ 3 хвіліны. Зняць з агню, прапусціць

    праз блендэр. Гарошак адварыць да гатовасці, змясціць у блендэр,

    прыгатаваць пюрэ і апырскаць яго сокам цытрыны. Крэветкі адварыць

    да гатовасці, ачысціць. Паляндвіцу трэскі пасаліць, паперчыць. На

    разагрэтую патэльню ўліць аліўкавы алей, трэску абсмажваць 10

    хвілін. На талерку выкласці пюрэ з гарошку, зверху трэску і на яе -

    крэветку. Упрыгожыць страву сушоным памідорам, пёрамі цыбулі і

    памідорам чэры, вакол паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (27.11.2016)
    Праглядаў: 204 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar