Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПА-КІТАЙСКУ

    -1 кг трэскі,

    -2 небуйных цыбуліны,

    -1 зубчык часныку,

    -палоўка цытрыны,

    -1 ст. лыжка мукі,

    -3 г. лыжачкі гарэлкі,

    -4 ст. лыжкі соевага соусу,

    -5 ст. лыжкі алею,

    -перац,

    -соль,

    -зеляніна для ўпрыгожвання

    Трэску прамыць, выдаліць косткі плаўніка, зрэзаўшы частку скуры і

    мяса з хрыбта, няроўныя часткі брушка зрэзаць, рыбу вытрыбушыць,

    прамыць і абсушыць. Цыбулю і часнык ачысціць, прапусціць праз

    мясасечку, дадаць соль, гарэлку, соевы соус, перац, усё перамяшаць

    і абшмараваць гэтай сумессю трэску знадворку і знутры. Пакінуць на

    30 хвілін. Затым запаніраваць у муце і абсмажыць у разагрэтым да

    160 °С масле абапал да утварэння залацістай скарыначкі. Падаць з

    лустачкамі цытрыну. Аформіць зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 11 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar