Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПА-СЯЛЯНСКУ

    -500 г паляндвіцы трэскі,

    -1 сырое яйка,

    -мука,

    -паніровачныя сухары,

    -алей,

    -300 г вычышчаных памідораў,

    -1 лаўровы ліст,

    -1 слоік кансерваванай фасолі,

    - 50 г сметанкавага масла,

    - 50 г аліўкавага алею,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

    Разагрэць на патэльні аліўкавы алей і 25 г сметанкавага масла,

    пакласці памідоры, прапушчаныя праз сіта, лаўровы ліст. Фасоль

    працадзіць, прамыць у праточнай вадзе і адварыць за 5 хвілін,

    пасаліўшы і паперчыўшы, змяшаць з памідорамі. Соус перакласці

    ў іншы посуд. Трэску падзяліць на роўныя кавалачкі, прамыць,

    прасушыць, злёгку абкачаць у муце, ва ўзбітым яйку і паніровачных

    сухарах, падсмажыць у алеі да залацістага адцення, раскласці на

    блясе, злёгку змазанай алеем, у адзін пласт, паліць соусам з фасоллю,

    пакласці шматкі сметанкавага масла і змясціць у гарачую духоўку на

    10 хвілін. Падаваць у гарачым выглядзе.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 15 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar