Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ТУШАНАЯ СА ШЧАЎЕМ 1

    -120 г рыбы,

    -6 г мукі,

    -20 г алею сланечнікавага ці аліўкавага,

    -100 г шчаўя,

    -50 г памідор ці тамат-пюрэ,

    -45 г цыбулі,

    -1 г часныку,

    -15 г маслін,

    -1 цытрына,

    -перац,

    -зеляніна

    Парцыённыя кавалкі трэскі пасыпаць соллю, перцам, запаніраваць

    у муце і абсмажыць на сланечнікавым ці аліўкавым алеі. Рэпчатую

    ці зялёную цыбулю або цыбулю парэю нашаткаваць, пракіпяціць,

    памешваючы, у посудзе з алеем, затым дадаць лісце свежага,

    старанна вымытага шчаўя без хвосцікаў, дробна сечаны і расцёрты

    з соллю часнык, разрэзаныя на долькі памідоры ці тамат-пюрэ; усё

    акуратна перамяшаць і даць пракіпець. Смажаную рыбу паскладаць

    у глыбокі сатэйнік ці бляху, заліць падрыхтаванай з гародніны і

    зеляніны сумессю, разраўняць паверхню і тушыць, не пакрываючы

    вечкам, у не вельмі гарачай смажыльнай шафе ці ў зачыненым

    посудзе на пліце на працягу адной гадзіны. Падаваць у гарачым ці

    халодным выглядзе. Пры падачы кавалак рыбы пакрыць шчаўевай

    масай, зверху пакласці пракіпячоныя ў вадзе масліны і лустачку

    цытрыны разам з лупінай, пасыпаць зелянінай пятрушкі ці кропам.

    Гэтак жа можна рыхтаваць камбалу, стаўрыду, сома, прычым

    стаўрыду смажыць цалкам (без галавы і хваста).

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 23 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar