Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ТУШАНАЯ З КАПУСТАЙ

    -120 г рыбы,

    -6 г мукі,

    -10 г алею сланечнікавага ці топленага масла,

    -150 г капусты тушанай,

    -50 г соусу,

    -1 г кмена,

    -перац,

    - зеляніна

    Парцыённыя кавалкі рыбы з косткамі ці без костак, але са скурай

    пасыпаць соллю, перцам, запаніраваць у муце і абсмажыць на

    сланечнікавым алеі ці топленым масле. У тушаную капусту (квашаную

    ці свежую) дадаць чырвоны асноўны соус, трохі апаранага ў кіпені

    кмена і перамяшаць. У глыбокі сатэйнік пакласці пластом

    падрыхтаваную капусту, а на яе - шэраг кавалкаў абсмажанай

    рыбы, якую пакрыць пластом капусты. Так напоўніць посуд да

    верха, паскладаўшы ў яго два -тры пласты рыбы з капустай.

    Паліць чырвоным асноўным соусам і тушыць у смажыльнай шафе

    на працягу адной гадзіны. Пры падачы пакласці на талерку кавалак

    рыбы і пакрыць яе капустай; можна паліць невялікай колькасцю

    соусу, пасыпаць зелянінай пятрушкі, кропам ці зялёнай цыбуляй.

    Рыбу, прыгатаваную са сланечнікавым алеем, можна падаваць

    у гарачым і халодным выглядзе.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar