Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА Ў ПАНІРАВАННІ ПА-КІТАЙСКУ

    (на 4 порцыі)

    - 100 г зялёнай фасолі

    - па 1 струку чырвонага і жоўтага балгарскага перцу

    - 3 сцябла зялёнай цыбулі

    - 20 г свежага імбіра

    - 3 зубчыка часныку

    - 400 г паляндвіцы трэскі

    - 2 г. л. крухмалу

    - 3 ст. л. сухога хераса

    - 100 г працёртых таматаў

    - 1 ст. л. карычневага цукру

    - 2 ст. л. рысавага воцату

    - 100 мл соевага масла

    Фасоль адварыць у падсоленай вадзе (3-5 хвілін). Нарэзаць

    гародніну: перац - ромбамі, цыбулю - кольцамі. Імбір і часнык

    ачысціць і здрабніць. Паляндвіцу трэскі спаласнуць пад бруёй

    вады, папрамакаць сурвэткай і нарэзаць палоскамі. Развесці

    2 г. лыжкі крухмалу ў 1 ст. лыжцы халоднай вады і 1 ст. лыжцы

    хераса. Дадаць кавалачкі рыбы і перамяшаць. Змяшаць працёртыя

    памідоры з воцатам, віном і 4 ст. лыжкамі вады. Дадаць цукар,

    крухмал і соевы соус. Узбіць відэльцам. Порцыямі абсмажваць

    трэску ў кіпячым алеі да залацістай скарыначкі. Зняць з патэльні і

    пакласці на папяровую сурвэтку, каб сцёк тлушч. Паставіць

    у цёплае месца, каб рыба не астыла. Наліць вельмі тонкі

    пласт масла на патэльню і 4 хвіліны абсмажваць, памешваючы,

    перац, цыбулю, імбір і часнык. Дадаць фасоль і таматавы соус,

    патушыць 2 хвіліны. Пасаліць гародніну і раскласці з кавалачкамі

    трэскі на талеркі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar