Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА Ў ТАМАТАВЫМ СОУСЕ

    Пры акуратнай падрыхтоўцы рыба застаецца вельмі сакавітай.

    На 4 порцыі:

    -200 г цыбулі,

    -2 долькі часныку,

    -150 г рэпчатай салеры,

    -2 ст. лыжкі аліўкавага алею,

    -1 кансервавы слоік вычышчаных памідораў з сокам (500 г),

    -11/2 ст. лыжкі сухога вермуту,

    -2 галінкі чабора ці 1/4 гарбатнай лыжкі высушанага чабора,

    -1 галінка размарына ці 1 дробка высушанага размарына,

    -2 лаўровых ліста,

    -800 г паляндвіцы трэскі,

    -1 дробка цукру,

    -молаты чорны перац,

    -соль.

    1. Цыбулю, часнык і салеру ачысціць і дробна нарэзаць. Разагрэць

    у рондалі аліўкавы алей і на сярэднім агні тушыць у ім нарэзаную

    гародніну на працягу 7-10 хвілін да залацістага колеру. Дадаць

    памідоры з сокам, вермут, чабор, размарын і лаўровы ліст.

    Варыць каля 20 хвілін на слабым агні, часта памешваючы.

    2. Прамыць паляндвіцу рыбы ў халоднай вадзе.

    3. Выняць чабор, размарын і лаўровы ліст з соусу. Дадаць у яго

    цукар, перац і соль. Паляндвіцу рыбы апусціць у гарачы соус і на

    слабым агні на працягу 10 хвілін давесці да гатовасці.

    Падаваць лепш з рысам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 14 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar