Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА Ў ТАМАТАВЫМ СОУСЕ

    -500 г паляндвіцы трэскі,

    -сок 0,5 цытрыны,

    -75 г вэнджанага сала,

    -2 вялікія цыбуліны,

    -2 зубчыка часныку,

    -2 ст. лыжкі паніровачных сухароў,

    -425 г кансерваваных вычышчаных памідораў,

    -1 г. лыжка папрыкі,

    -соль,

    -молаты чорны перац,

    -пятрушка.

    Рыбную паляндвіцу паліць цытрынавым сокам, пасаліць і паперчыць.

    Вэнджанае сала нарэзаць палоскамі і растапіць на патэльні.

    Вычышчаныя цыбулю і зубчыкі часныку дробна нарэзаць і патушыць

    на растопленым сале. Дадаць у гэту сумесь дробна нарэзаную

    пятрушку і паніровачныя сухары і яшчэ трохі патушыць. Памідоры

    адкінуць на друшляк, сок сабраць. Памідоры буйна парэзаць і разам

    з таматавым сокам выкласці ў плоскую форму. У соус пакласці

    рыбную паляндвіцу, зверху пасыпаць цыбуле -часнычнай сумессю і

    перцам. Рыбу запякаць у духоўцы на працягу 20 хвілін. На гарнір

    можна падаць гароднінную салату з запраўкай з цытрынавага соку.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 43 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar