Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З АРЭШКАМІ

    (на 4 порцыі)

    - 300 г свежага балгарскага перцу

    - 1 зубчык часныку

    - 2 ст. л. цытрынавага соку

    - 2 ст. л. алею

    - 2 ст. л. кедравых арэшкаў

    - 4 паляндвіцы трэскі без скуры

    - белы перац,

    - соль

    Балгарскі перац вызваліць ад насення і пладаножкі, нарэзаць тонкімі

    палоскамі. Часнык расцерці ў пюрэ, змяшаць з алеем і цытрынавым

    сокам. Балгарскі перац заліць атрыманым марынадам і пакінуць на

    10 хвілін пры пакаёвай тэмпературы. Вогнетрывалую форму

    вышмараваць маслам. Выкласці рыбу, заправіць соллю і перцам.

    Балгарскі перац выняць з марынаду, адкінуць на друшляк і даць

    злёгку сцячы, а затым раўнамерна размеркаваць па-над рыбай.

    Закрыць зверху фальгой, зрабіць некалькі праколаў і запякаць у

    духоўцы да гатовасці. Пакуль рыхтуецца рыба, абсмажыць

    кедравыя арэхі ў сухой патэльні без масла на сярэднім агні,

    часта падтрасаючы, каб не папрыгаралі. Пасыпаць рыбу арэхамі

    перад падачай на стол.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar