Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ЦУКІНІ

    (італьянская кухня)

    -500 г паляндвіцы трэскі,

    -3 цыбуліны,

    -150 г маленькіх памідораў,

    -8 шт. лаўровага ліста,

    -1 пучок пятрушкі,

    -6 галінак мяты,

    -4 ст. лыжкі белага віннага воцату,

    -4 галінкі эстрагону,

    -2 зубчыка часныку,

    -9 ст. лыжак аліўкавага алею,

    -соль,

    -молаты чорны перац,

    -1 ст. лыжка каперсаў,

    -2 струка салодкага перцу,

    -2 цукіні.

    Рыбу нарэзаць кавалкамі, цыбуліны ачысціць і разрэзаць кожную

    на 8 частак. Вымыць памідоры і лаўровае лісце. Насадзіць усё

    напераменку на 8 шампураў. Зеляніну, пакінутую цыбулю і часнык

    дробна пасекчы. Перамяшаць з каперсамі, воцатам, 4 ст. лыжкамі

    аліўкавага алею, соллю і чорным перцам. Салодкі перац і цукіні

    нарэзаць кавалкамі. Разагрэць 3 ст. лыжкі алею, патушыць у ім

    гародніну на працягу 8 хвілін, пасаліць і паперчыць. Прадукты на

    шампурах смажыць 8 хвілін у 2 ст. лыжках алею. Падаваць з

    гароднінай і соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (27.11.2016)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar