Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ЦУКІНІ НА ШАМПУРАХ

    (на 4 порцыі)

    - 500 г паляндвіцы трэскі

    - 3 цыбуліны

    - 150 г маленькіх памідораў

    - 8 шт. лаўровага ліста

    - 1 пучок пятрушкі

    - 6 галінак мяты

    - 4 ст. л. белага віннага воцату

    - 4 галінкі эстрагону

    - 2 зубчыка часныку

    - 9 ст. л. аліўкавага алею

    - соль

    - перац

    - 1 ст. л. каперсаў

    - 2 струка салодкага перцу

    - 2 цукіні

    Рыбу нарэзаць кавалкамі. 2 цыбуліны ачысціць і разрэзаць кожную

    на 8 частак. Вымыць памідоры і лаўровае лісце. Насадзіць усё

    напераменку на 8 шампураў. Зеляніну, пакінутую цыбулю і часнык

    дробна пасекчы. Перамяшаць з каперсамі, воцатам, 4 ст. лыжкамі

    аліўкавага алею, соллю і перцам. Перац і цукіні нарэзаць кавалкамі.

    Разагрэць 3 ст. лыжкі алею, патушыць у ім гародніну 8 хвілін, пасаліць

    і паперчыць. Прадукты на шампурах смажыць 8 хвілін у 2 ст. лыжках

    алею. Падаваць з гароднінай і соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 34 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar