Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ЦУКІНІ НА ШАМПУРАХ

    -трэска (паляндвіца) – 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 3 шт.

    -памідоры (маленькія) – 150 г

    -лаўровы ліст - 8 шт.

    -пятрушка (зеляніна) - 1 пучок

    -мята (галінкі) - 6 шт.

    -белы вінны воцат - 4 ст.л.

    -эстрагон (галінка) - 4 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -аліўкавы алей - 9 ст.л.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -каперсы - 1 ст.л.

    -салодкі перац - 2 шт.

    -цукіні - 2 шт.

    Рыбу нарэзаць кавалкамі. 2 ачысціць і разрэзаць кожны на 8 частак.

    Вымыць памідоры і лаўровы ліст. Насадзіць ўсё напераменку на 8

    шампураў. Зеляніну, пакінутую цыбулю і часнык дробна пасекчы.

    Перамяшаць з каперсамі, воцатам, 4 ст. л. аліўкавага алею, соллю і

    перцам. Перац і цукіні нарэзаць кавалкамі. Разагрэць 3 ст. л. алею,

    патушыць у ім гародніну 8 хвілін, пасаліць і паперчыць. Прадукты на

    щампурах смажыць 8 хвілін у 2 ст. л. алею. Падаваць з гароднінай і

    соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2016)
    Праглядаў: 504 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar