Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ

    - 2 морквы

    - 2 кораня пятрушкі

    -1 сцябло цыбулі-парэі

    - 1 цыбуліна

    - 1/4 кораня салеры

    - 400 мл рыбнага булёна

    - 250 мл 6елага віна

    - 2 лаўровых ліста

    - 4 гарошыны перцу

    - 1 кг паляндвіцы трэскі

    - 1 ст. л сметанкавага масла

    - 1 ст. л мукі

    - перац

    - 4 г. л. сухой гарчыцы

    - 2 ст. л. смятаны

    Карэнні і цыбуліну нарэзаць. Змяшаць булён, віно, 250 мл вады, рэзкія

    затаўкі, 1 г. лыжку солі, карэнні і цыбулю. Дадаць рыбу, давесці да

    кіпення і тушыць 20 хвілін. Праз 10 хвілін дадаць парэю. Рыбу і

    гародніну выняць. Надліць 500 мл булёна. Пасераваць у масле муку.

    Уліць булён і варыць 4 хвіліны. Дадаць гарчыцу, смятану, соль,

    перац і цукар. Раскласці рыбу і гародніну, паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 10 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar