Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ЯБЛЫКАМІ

    (на 4 порцыі)

    - 4 кавалка паляндвіцы трэскі (200 г)

    - сок - 1 цытрыны

    - соль

    - белы перац - па густу

    - 1/2 ст. л. парашка пякучага чырвонага перцу

    - 2 ст. л. алею

    - 50 г цёртага пармезанавага сыра

    - 1 маленькая цыбуліна

    - невялікі кавалачак сметанкавага масла

    - 1 маленькі шынок-цукіні

    - 1 маленькі баклажан

    - 1 буйнае яблыка

    - 1 ст. л. каперсаў

    - 1 л абястлушчанага ялавічнага булёна

    - кроп для ўпрыгожвання

    Філе трэскі нацерці соллю, перцам, цытрынавым сокам, парашком

    вострага чырвонага перцу і даць пастаяць 1/2 гадзіны. Кроп вымыць

    і абсушыць. Цыбулю ачысціць, дробна пасекчы і абсмажыць у

    сметанкавым масле. Баклажан і шынок вымыць, нарэзаць іх тонкімі

    кружкамі. Яблыкі ачысціць ад скуркі, разрэзаць на шэсць частак,

    выдаліць асяродак, нарэзаць долькамі і апырскаць цытрынавым сокам.

    Баклажаны, шынкі, яблыкі, цыбулю пасыпаць соллю і перцам, дадаць

    каперсы, перамяшаць, заліць гарачым ялавічным булёнам, давесці да

    кіпення, прыбраць з пліты і даць некаторы час пастаяць. Паляндвіцу

    трэскі злёгку абсмажыць у масле абапал, пасыпаць пармезанам,

    паставіць на 8-10 хвілін у разагрэтую да 200 градусаў духоўку,

    выкласці з гароднінай на летнія талеркі і ўпрыгожыць кропам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 38 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar