Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ЯЕЧНЫМ СОУСАМ

    (на 4 порцыі)

    - 1 г. л. солі

    - 1 невялікая цыбуліна

    - 1 ст. л. вінаграднага воцату

    - 5 гарошын чорнага перцу

    - 800 г паляндвіцы трэскі

    соус:

    - 2 яйкі ўкрутую

    - 1 памідор

    - 125 г сметанкавага масла

    - 1 ст. л. насечанай зеляніны пятрушкі

    - 1 ст. л. насечанай зеляніны шніт-цыбулі

    - двойчы на кончыку нажа молатага чорнага перцу

    - тройчы на кончыку нажа солі

    - 2 морквы

    -1 цытрына

    Ў кацялок для рыбы ці ў сатэйнік нальём вады на вышыню 10 см.

    Пакладзём соль, вычышчаную цыбулю, воцат і ўсе спецыі і давядзём

    ваду да кіпення. Зменшым агонь, пакладзём у ваду паляндвіцы рыбы

    і на павольным агні 5-7 хвілін пагатуем, выдаляючы ўтвараючуюся

    пену. Потым вымем рыбу з булёна, дамо сцячы і адкладзём у цёплае

    месца. Паўкубка булёна надальём для соусу. Яйка ачысцім і пасячом,

    памідор, зняўшы скурку і выдаліўшы зерні, парэжам. У рондалі растопім

    масла і развядзём яго булёнам з-пад рыбы, дадамо яйкі, памідор,

    зеляніну пятрушкі і шніт-цыбулю, пасолім, паперчым і давядзём да

    кіпення. Моркву ачысцім, нарэжам кружочкамі, пальём цытрынавым

    сокам і пакладзём на трэску.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 24 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar