Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З КАЛЬРАБІ З МОРКВАЙ

    -400 г кальрабі

    - 400 г маладой морквы

    -1 сцябло цыбулі-парэі

    - 1 цыбуліна

    -500 г паляндвіцы трэскі

    - сопь  

    -свежазмелены белы перац

    -цытрынавы сок

    -дробка мукі

    -3 ст. л. алею

    -1 ст. л. сметанкавага масла

    -1 ст. л. цукровага пяску

    -3 ст. л. сухога вермуту

    -1-2 ст. л. белага віннага воцату

    -200 мл канцэнтраванага гародніннага булёна

    -соевы соус

    -кайенскі перац

    -1/2 пучка зеляніны

    Кальрабі і моркву вымыць, ачысціць і разрэзаць: кальрабі - напалову

    і затым лустачкамі, моркву нарэзаць саломкай. Цыбулю-парэю

    пачысціць, нарэзаць кольцамі, прамыць у сіце і даць вадзе сцячы.

    Цыбулю ачысціць, разрэзаць напалову і нарэзаць уздоўж палоскамі.

    Нагрэць электрычную духоўку да 60 градусаў. Рыбу вымыць,

    абсушыць і нарэзаць папярок валокнаў палоскамі шырынёй каля

    4 см. Заправіць соллю, перцам і цытрынавым сокам і пасыпаць мукой,

    залішнюю муку стрэсці. Разагрэць на патэльні алей і абсмажыць у ім

    порцыямі з усіх бакоў рыбу на моцным агні да залацістага колеру.

    Выняць і паставіць у цёплую духоўку. Растапіць на патэльні

    сметанкавае масла. Патушыць у ім кальрабі, моркву і цыбулю.

    Падмяшаць цыбулю-парэю і злёгку патушыць. Пасыпаць цукровым

    пяском і даць яму растаць. Уліць вермут і воцат, уварыць і затым

    уліць булён. Памешваючы, варыць гародніну да паўгатовасці 6-8 хвілін,

    падмяшаць рыбу і яшчэ раз добра разагрэць. Заправіць соевым

    соусам і кайенскім перцам ці рэзкай пастай. Падаваць, пасыпаўшы

    сечанай пятрушкай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 26 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar