Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ПЯТРУШКАЙ

    (на 4 порцыі)

    - 2 бурака

    - 400 г каранёвай салеры

    - 1 пучок зялёнай цыбулі

    - 5 ст. л. аліўкавага алею

    - 1 г. л. гарчычнага насення

    - 6 ст. л. гародніннага булёна

    - перац

    - 4 паляндвіцы трэскі

    - 2 ст. л. мукі

    - 2 ст. л. свежанацертага хрэна

    - 2 ст. л. сметанкавага масла

    - 3 ст. л. сечанай пятрушкі

    -4 ст. л. паніровачных сухароў

    Вымыць бурак і адварваць яго ў вадзе 45-50 хвілін. Салеру вымыць,

    ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Адварваць у падсоленай вадзе

    каля 5 хвілін. Зялёную цыбулю пачысціць, вымыць і нарэзаць кольцамі.

    Абліць халоднай вадой бурак, ачысціць яго і нарэзаць дробнымі

    кубікамі. Разагрэць 2 ст. лыжкі аліўкавага алею. Патушыць у ім салеру

    і зялёную цыбулю. Дадаць гарчычнае насенне, булён, бурак і

    разагрэць. Пасаліць, паперчыць і паставіць ў цёплае месца. Вымыць

    і абсушыць паляндвіцу трэскі. Пасаліць, паперчыць і злёгку пасыпаць

    мукой. Разагрэць у патэльні 3 ст. лыжкі аліўкавага алею. Абсмажыць

    у ім паляндвіцы рыбы абапал і выкласці на бляху, высланую паперай

    для выпякання. Перамяшаць пятрушку, хрэн, паніровачныя сухары

    і мяккае сметанкавае масла. Нашмараваць сумессю рыбу і запякаць

    у грылі да залацістага колеру. Раскласці рыбу з гароднінай па

    талерках. Па жаданні ўпрыгожыць пятрушкай і цытрынай. Можна

    падаваць з рассыпістым рысам ці адваранай бульбай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar