Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ТАМАТАМІ І ШАМПІНЬЁНАМІ

    (на 4 порцыі)

    - 1 цыбуліна

    - 2 зубчыка часныку

    - 500 г таматаў

    - 200 г шампіньёнаў

    - 4 паляндвіцы трэскі (па 150 г)

    - 2 ст. л. цытрынавага соку

    - соль

    -молаты чорны перац

    - 2 г. л. алею

    - 1 г. л. сечанай мацярдушкі

    - 150 г смятаны

    - трохі базіліка для ўпрыгожвання

    Ачысціць цыбулю і часнык. Таматы вымыць, шампіньёны працерці

    вільготнай сурвэткай і пачысціць. Нарэзаць таматы, цыбулю і

    часнык дробнымі кубікамі, а грыбы - кружочкамі. Нагрэць духоўку

    да 200 градусаў. Вымыць і абсушыць рыбную паляндвіцу. Паліць

    цытрынавым сокам, пасаліць і паперчыць. Разагрэць у патэльні алей

    і патушыць у ім цыбулю, часнык і мацярдушку. Дадаць таматы і грыбы

    і, памешваючы, тушыць каля 2 хвілін. Пасаліць і паперчыць гародніну

    і выкласці ў форму для запекання. Нашмараваць смятанай паляндвіцы

    рыбы і пакласці яе на гародніну. Накрыць фальгой і запякаць у

    духоўцы каля 20 хвілін. Упрыгожыць лісточкамі базіліка.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 27 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar