Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ЗАПЕЧАНАЯ Ў ЗБАНКАХ

    - 500 г паляндвіцы трэскі

    - 50 г сметанкавага масла

    - 2 яйкі

    - 0,5 шклянкі малака

    - 50 г сыра

    - зеляніна

    - соль

    - перац

    Рыбу парэзаць на кавалкі (па 2-3 на порцыю), сварыць у рондалі.

    Пакуль яна варыцца, змяшаць малако і яйкі, нацерці сыр на тарцы,

    прыгатаваць зеляніну, дробна пасекчы. Парцыённыя збанкі (калі іх

    няма, страву можна прыгатаваць у жароўні), вышмараваць маслам,

    рыбу пакласці на дно, пасыпаць цёртым сырам, заліць прыгатаванай

    сумессю (малака і яйка), зверху пасыпаць зелянінай і паставіць у

    духоўку. Гатовую рыбу падаць у збанках ці на жароўні.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 22 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar