Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ЗАПЕЧАНАЯ З ГРАЧАНАЙ КАШАЙ

    -2 трэскі,

    -2 цыбуліны,

    -2 сталовыя лыжкі пшанічнай мукі,

    -3 сталовыя лыжкі алею,

    -2 сталовыя лыжкі цёртага сыра,

    -1 шклянка грачаных круп,

    -3 сталовыя лыжкі сметанкавага масла,

    -1 шклянка таматавага соусу,

    -соль,

    -перац.

    Трэску (камбалу ці карпа) апрацаваць, дробную рыбу пакінуць цэлай,

    а буйную нарэзаць на кавалкі. Пасаліць, паперчыць, абкачаць у муце

    і абсмажыць абапал. Грачаную кашу пакласці ў змазаную тлушчам

    патэльню, пасярэдзіне зрабіць паглыбленне, туды пакласці

    падсмажаную рыбу і зверху - абсмажаную цыбулю. Усё заліць

    таматавым соусам, пасыпаць цёртым сырам, зверху пакласці

    кавалачкі сметанкавага масла і запякаць у духоўцы на працягу

    30 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar