Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ З ГРЫБНА-СЫРНЫМ НАЧЫННЕМ

    для дранікаў:

    -бульба - 6 шт.

    -яйка - 1 шт.

    - мука - 1 ст.л.

    - рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -спецыі - па густу,

    -соль - па густу,

    -перац - па густу

    - алей (для смажання).

    для начыння:

    -шампіньёны – 200 г

    -рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -сыр смятанкавы – 100 г.

     

    Прыгатуем начынне: для гэтага дробна нарэжам свежыя шампіньёны, адну цыбулю. Абсмажым на патэльні з мінімальнай колькасцю алею грыбы і цыбулю. Калі начынне будзе гатовае, выкладзем яго на талерку і дамо трохі астыць, затым умяшаем у яго 100 грам смятанкавага сыра. Натром бульбу на дробнай тарцы, адціснем увесь сок, бо менавіта з-за соку бульба цямнее. Ва ўжо адціснутую бульбу натром 1 вялікую цыбуліну, дадамо яйка, лыжку мукі, соль і перац па густу. Зараз прыступім да падрыхтоўкі дранікаў. Бяром (прама рукамі) бульбяную масу і выкладваем у сярэдзіну грыбнае начынне, зашчыпваем краі і фармуем катлетку. Абсмажваем на патэльні з двух бакоў да румянай скарыначкі, затым змяншаем агонь да мінімуму, зачыняем вечкам і смажым да гатовасці. Падаваць са смятанай і зелянінай.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar