-бульба - 700 г
-сыр - 120 г
-яйкі - 4 шт.
-мука - 2 ст. лыжкі
-сала топленае - 2 ст. лыжкі
-агуркі салёныя - 4 шт.
-лісце зялёнай салаты - 300 г
-соль,
-перац чорны молаты па густу
Бульбу адварыць у падсоленай вадзе, ваду зліць. Бульбу працерці, дадаць яйкі, цёрты сыр, муку (пакінуць трохі для паніравання), перац і перамяшаць. З прыгатаванай масы сфармаваць катлеты, запаніраваць іх у муце і абсмажыць на сале да утварэння румянай скарыначкі. Падаваць катлеты з салёнымі агуркамі ці квашанай капустай і лісцем зялёнай салаты.
|