Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гістарычныя кухні

    ЦЯЛЯЦІНА З ГРЫБАМІ ПА-ЛУКУЛЛАЎСКУ

    -500 г мяса,

    -3-4 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -3-4 шклянкі чырвонага паўсалодкага віна,

    -4-5 сярэдняй велічыні свежых грыбоў,

    -1 ст. лыжка моцнага мяснога булёна,

    -1/2 шклянкі смятаны,

    -3-4 зерне духмянага перцу,

    -соль,

    -зеляніна

     

    Мякаць цяляціны сварыць у салёнай вадзе з карэннямі, цыбуляй і спецыямі, нарэзаць парцыённымі кавалкамі, абсмажыць з маслам, дадаць віно і выпарыць яго на слабым агні напалову.

    Нашаткаваныя грыбы (лепш белыя ці шампіньёны) абсмажыць з маслам, дадаць булён, смятану, перац, соль, яшчэ раз пракіпяціць і выкласці ў жароўню з цяляцінай.

    Вытрымаць пад вечкам у гарачай духоўцы 10-15 хвілін (калі соус вадкі, то заправіць мукой). Падаючы, гарніраваць адваранай бульбай, бульбяным пюрэ, адваранай гароднінай, упрыгожыць зелянінай.

    Катэгорыя: Гістарычныя кухні | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 335 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar