Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Грыбныя стравы

    АЎСТРАЛІЙСКАЕ КУРАНЯ

    - 1 курыца,

    - піва светлае бутэлькавае - 1 слоік,

    - грыбы свежыя (замарожаныя) - 300 г,

    - замарожаны зялёны гарошак - 1 пакет,

    - морква - 300 г,

    - цыбуля - 2 шт.,

    - зеляніна: пятрушка,

    - салера- 1 пучок,

    - базілік - 1 пучок,

    - часнык- 7- 2 зубчыка,

    - соль, - чорны перац,

    - 1 шклянка смятаны,

    - трохі алею.

     

    Нагрэць вялікую патэльню, у ёй растапіць алей і злёгку абсмажыць моркву, цыбулю і грыбы, нарэзаныя кубікамі, дадаць зялёны гарошак, падрыхтаваную курыцу (можна цалкам, можна парэзаць), злёгку пасаліць і паперчыць, пакласці ў латок на гароднінную "падушку", выліць слоік піва і паставіць у духоўку прыкладна хвілін на 40-50 (першыя 15 хвілін на моцным агні без вечка, затым агонь паменшыць і накрыць вечкам), затым дадаць смятану, пасечаную зеляніну, дробна парэзаны часнык, пры неабходнасці дасаліць і даперчыць, стамляць у духоўцы яшчэ хвілін 15 да гатовасці курыцы.

    Катэгорыя: Грыбныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 306 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar