Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Грыбныя стравы

    БАРАНІНА З ГРЫБАМІ

    -1 баранавая ножка

    - соль

    - 2 ст. л. мукі

    - 3 ст. л. сметанкавага масла

    - 5-6 маладых цыбулін

    - 1 зубчык часныку

    - чорны перац

    - 0,25 л сухога белага віна

    - 500 г грыбоў

     

    Вымыць баранавую ножку, пасаліць і злёгку нацерці мукой. Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі для тушэння і абсмажыць мяса з усіх бакоў. Ачысціць цыбулю і часнык, дробна насекчы. Засыпаць у той жа рондаль і абсмажыць да празрыстасці; заправіць перцам, заліць віно. Тушыць мяса пад вечкам на слабым агні прыкладна 40 хвілін. Тым часам хутка, але старанна прамыць грыбы, папрамакаць, пачысціць і нарэзаць лустачкамі. Злёгку пасыпаць грыбы мукой, закласці ў рондаль з мясам і тушыць усё разам пад вечкам яшчэ 40 хвілін. Выкласці мяса і грыбы на талерку. Пакінуты ў рондалі сок перамяшаць венічкам, адлучаючы ад дна; заправіць соллю і перцам. Заліць мяса соусам. Нататкі: * Асабліва падыходзяць лісічкі, радоўкі * Час падрыхтоўкі: каля 2 гадзін * Час на марынаванне: каля 24 гадзін * Падаецца з зялёнай фасоллю

    Катэгорыя: Грыбныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar