Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Грыбныя стравы

    ГРЫБЫ "СНЯДАНАК ЛЕСНІКА"

    -грыбы дунькі - колькі сыдзе

    Для расола:

    -вада – 1 л

    -соль – 2 ст. лыжкі

    -лаўровы ліст - па густу

     

    Грыбы дунькі перабярыце, добра прамыйце, вымачыце і толькі потым варыце ў горка-салёным расоле 30-40 хвілін. Пасля гэтага прамыйце грыбы ў гарачай вадзе і сварыце ў салёным расоле з лаўровым лістом. Затым шчыльна складзіце грыбы ў слоікі, накрыйце вечкам і стэрылізуйце 1 гадзіну. Пасля гэтага слоікі закруціце, астудзіце і пастаўце ў прахалоднае месца. Перад падачай на стол запраўце грыбы дунькі расолам з воцатам і часныком.

    Да ведама: грыбы дунькі утрымліваюць яд, які разбурае чырвоныя крывяныя цельцы і можа прывесці да белакроў’я. І, нават, пасля такой апрацоўкі грыбы утрымліваюць яд. Вам вырашаць есці гэтыя грыбы ці не.

    Катэгорыя: Грыбныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 310 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar