Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Грыбныя стравы

    ВЕШАНКІ ТУШАНЫЯ

    - 500 г грыбоў,

    - 1-2 цыбуліны,

    - 30 г сметанкавага масла,

    - 1 жаўток,

    - 100-150 г смятаны,

    - соль - па густу,

    -чорны перац - па густу,

    -кроп - па густу.

     

    Свежыя грыбы абліць кіпенем, нарэзаць брусочкамі, пакласці ў рондаль. Нарэзаць паўколамі цыбулю, падсмажыць на сметанкавым масле, змяшаць з вешанкай, дадаць трохі вады, пасыпаць чорным перцам і тушыць 30-35 хвілін. Заправіць смятанай і патушыць яшчэ 5- 7 хвілін. Яшчэ лепш заправіць смятанай, размешанай з нацёртым сырам, яечным жаўтком і дробна нарэзанай зелянінай кропу (без дадатковага тушэння).

    Катэгорыя: Грыбныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 329 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar