Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    БЛІНЫ З ГРАЧАНАЙ І ПШАНІЧНАЙ МУКІ

    -3 шклянкі пшанічнай мукі,

    -1,5 шклянкі грачанай мукі,

    -30 г дрожджаў,

    -6 яйкаў,

    -1 г. лыжка цукру,

    -4 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -малако,

    -соль.

     

    Паставіць рошчыну з 0,75 шклянкі цёплага малака, дрожджаў

    і пшанічнай мукі.

    Калі цеста падыдзе, увесці ў яго жаўткі, цёплае масла, цукар і соль.

    Добра ўзбіць, дадаючы паступова грачаную муку

    і гэтулькі цёплага малака, каб цеста было кансістэнцыі смятаны,

    даць падняцца другасна.

    Затым увесці ўзбітыя бялкі, змяшаць і папячы на распаленай,

    змазанай маслам патэльні, тонкія бліны.

    Падаць са смятанай, падсмажанай з маслам цыбуляй, цёртым сырам.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2014)
    Праглядаў: 345 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar