Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ПУДЫНГ З ГРАЧАНЫХ КРУП

    -1 1/2 шклянкі малака,

    -3 ст. л. грачаных круп,

    -2 ст. л. цукру,

    - цэдра цытрынавая,

    -2 яйкі,

    -50 г разынак,

    -1 ст. л. масла.

     

    Уліць у рондальчык 1 1/2 шклянкі малака,

    пакласці адну сталовую лыжку дробнага цукру

    і трохі нацёртай цытрынавай цэдры, паставіць на агонь.

    Калі закіпіць, пакласці палову сталовай лыжкі масла,

    усыпаць 3 сталовыя лыжкі грачаных круп

    і, размяшаўшы, варыць, пакуль каша не згусне.

    Зняць з агню, пакласці 50 г вычышчанага кішміша (разынкі),

    асобна ўзбіць дабяла два жаўтка з адной лыжкай цукру

    ўзбіць у пену два бялкі (яечных), змяшаць з жаўткамі

    і, паклаўшы ў кашу, асцярожна размяшаць.

    Вымазаць маслам рондальчык без ручкі,

    абсыпаць цёртым хлебам, выкласці масу ў рондальчык,

    паставіць у гарачую духоўку

    і, калі засмажыцца і паднімецца, выкласці на талерку,

    аддзяліўшы спачатку тонкім нажом ад рондальчыка.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 327 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar