Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    СМАЖАНІНА БАРАНАВАЯ З ГРАЧАНАЙ КАШАЙ І ЦЫБУЛЯЙ

    Узяць 2 кг баранавага кумпяка, вымачыць 5-6 гадзін у 2 л марынада

    (1 шклянка воцату і 1 шклянка віна, 1/2 шклянкі расліннага алею,

    1/2 шклянкі соку агрэста з карэннямі і спецыямі, зялёнай салерай,

    цыбуляй-парэем, пятрушкай, 1 галоўкай цыбулі, 2- 3 зубцамі часныку).

    Затым нацерці соллю, пячы на блясе,

    паліваючы баранавым тлушчам, маслам і падліўкай кожныя 10 хвілін.

    Абсыпаць сухарамі і тушыць у печы яшчэ 10 хвілін.

    Падліўку зліць, працадзіць, мяса разрэзаць і паліць падліўкай.

    Зварыць асобна крутую грачаную кашу

    (гл. раздзел "Кашы"), гарніраваць ёю бараніну.

    Цыбуля-шалот смажыцца разам з баранінай (маленькія паўтлустыя

    абрэзкі мяса) і падаецца асобна ў соусніку або з верашчакай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 338 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar