Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ.

    -мука -3 шклянкі.

    -малако -2 шклянкі.

    -яечны парашок -1/2 гарбатнай лыжкі.

    -цукар-пясок -1 сталовая лыжка.

    -соль -1/2 гарбатнай лыжкі.

    -дрожджы -30 г.

    -масла сметанкавае ці раслінны алей -250 г.

    З мукі, малака і дрожджаў замешваюць цеста, пакрываюць яго

    сурвэткай і ставяць у цёплае месца для ўздыму. У падняўшаеся

    цеста дадаюць яечны парашок, соль, цукар, 1 гарбатную лыжку

    масла. Добра перамяшанае цеста ставяць другасна на ўздым

    па 15-20 хвілін, пасля чаго, не размешваючы, прыступаюць

    да выпечкі аладак. Патэльня павінна быць гарачай, масла

    разагрэтае, падсмажваюць аладкі абапал. Перад тым як узяць

    порцыю цеста, лыжку змочваюць вадой.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.11.2016)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar