Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЯБЛЫКАМІ

    Для цеста:

    -5 сталовых лыжак (з горкай) мукі,

    -1 паўлітровая бутэлька кефіру ці сыроваткі,

    -1 - 2 яйка,

    -соль,

    -цукар па густу.

    Для пячэння:

    -100 г сметанкавага маргарыну.

    Для напаўнення:

    -5 - 7 яблыкаў сярэдняга памеру,

    -2 - 3 сталовыя лыжкі цукру для абсыпання.

    Яйкі ўзбіць, злучыць з кефірам ці сыроваткай, дадаць соль, цукар,

    муку і замясіць пышнае, лёгкае, паўгустое цеста. Разліць лыжкай

    на змазаную маслам гарачую патэльню аладкі, на паверхню якіх

    хутка і хораша раскласці акуратна нарэзаныя тонкімі лустачкамі

    яблыкі, тым часам ніжні пласт аладак абсмажыцца, аладкі

    перавярнуць яблыкамі ўніз і зарумяніць іх. Аладкі зняць з патэльні,

    пакласці на талерку, пасыпаць цукрам. Аладкі будуць смачней,

    калі іх пасыпаць тонка змеленай карыцай. Аладкі з яблыкамі

    можна прыгатаваць інакш. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы,

    апусціць у цеста, перамяшаць; печ, як звычайныя аладкі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (26.11.2016)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar