Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ШЫНКОЎ (I)

    - шынкі - 2 шт.

    - яйка - 2 шт.

    - зеляніна пятрушкі – 10 г

    - мука пшанічная - 1 шклянка

    - смятана - 2 шклянкі

    - алей - 2 шклянкі

    - масла сметанкавае - 3 ст.л.

    - цукар - 1 ст.л.

    - сода - 2 г.л.

    - соль - па густу.

    Шынкі ачысціце ад скуркі і насення, нарэжце кавалачкамі адвольнай

    формы і прыпусціце ва ўласным соку пры зачыненым вечку.

    Прыпушчаныя шынкі разтаўчыце і дадайце масла. Масу астудзіце

    да 60-70 С, дадайце яйкі, соль, цукар, муку, соду і старанна

    вымешайце да з'яўлення бурбалак на паверхні. На распаленую

    з маслам патэльню лыжкай раскладзіце падрыхтаваную масу і

    смажце аладкі абапал да утварэння румянай скарыначкі.

    Падавайце аладкі са смятанай, аформіўшы галінкай зеляніны.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.11.2016)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar