Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 4 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Вазьміце роўныя часткі сухога лісця абляпіхі і мяты, заліце ўсё кіпячай вадой. |
Апельсін мыюць, знімаюць цэдру, якую труць на дробнай тарцы. У куфель кладуць цёртую апельсінавую цэдру, засыпаюць яе цукрам, потым ізноў пласт цэдры і пласт цукру. |
У высокі куфель уліць ананасны сок, цытрынавы сіроп і газаваную ваду. Напой адразу ж падаць, паклаўшы ў куфель кавалачак лёду. |
Вазьміце вялікі рондаль і выліце ў яго ўсю ваду. Сварыце сухія абрыкосы. Вадкасць зліце ў бутэлькі ці графіны, астудзіце. |
Жаўток свежага курынага яйка, астуджаны абрыкосавы сок і астуджаны вішнёвы морс змяшаць у міксеры, каб сумесь добра ўспенілася і адразу ж падаваць. |
Ў высокі фужэр наліць цукровы сіроп, цытрынаны сок, абрыкосавы сок і газаваную ваду. Падаваць астуджаным. |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, |
Гэты напой - сапраўдны зарад бадзёрасці, пазітыва і добрага настрою. Цытрусавыя можна браць любыя, але наяўнасць апельсінаў у складзе пажадана. |
Таматавы сок лепш за ўсё рыхтаваць адначасова з таматавым пюрэ. Спелыя таматы старанна мыюць, рэжуць ці размінаюць, разварваюць у рондалі да поўнага размякчэння. |
Слівы мыюць, вымаюць костачкі, бланшуюць пад вечкам пры тэмпературы 80-85 °С да размякчэння (на 1 кг сліў 1 шклянка вады), |
Для атрымання фруктовага ці гародніннага пюрэ сыравіну перабіраюць, выдаляюць сапсаванае і недаспелае, старанна мыюць і пры неабходнасці чысцяць (моркву напрыклад), затым размягчаюць у рондалі на пару ці ў рондалі-хуткаварцы. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. |
Добра спелыя здаровыя персікі з сакавітай, інтэнсіўна афарбаванай мякаццю мыюць і выдаляюць з іх костачкі. |
Ягады сартуюць, мыюць, здрабняюць у эмаляваным посудзе драўляным песцікам, дадаюць гарачую ваду (1 шклянка на 1 кг ягад), ставяць на слабы агонь і, бесперапынна памешваючы, награваюць да 60 °С. |
З цытрын зняць скарынку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў слоік, дадаць дробна нарэзаныя яблыкі без лупіны, трохі карыцы, цукар і віно. |
Вычышчаныя і прамытыя плады глогу варыць у невялікай колькасці вады (200-400 мл на 1 кг пладоў) на слабым агні да поўнага размякчэння. |
Для падрыхтоўкі свежага нектару з глогу спелыя плады трэба вымыць, абсушыць і прапусціць праз сокавыціскалку. |
Паў-літровую бутэльку напоўніць амаль даверху цёртым сырым бураком і заліць гарэлкай. |
Падрыхтаваныя ягады барбарыса разварыць з невялікай колькасцю вады і працерці праз сіта. |
Вымытыя плады айвы дробна парэзаць, заліць нараўне з пладамі вадой і разварыць пад вечкам. |
|