Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 101-150 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Гэта сок з мякаццю і цукрам. Для яго падрыхтоўкі можна выкарыстоўваць пакінуты прэс пасля першага адціску. |
Пачысціць бурак і моркву, разрэзаць на 2-4 часці. Апельсін ачысціць ад лупіны і падзяліць на некалькі частак. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. Здробненую масу ўкладваюць у рондаль, дадаюць пітную ваду (на 1 кг масы 1 шклянку), накрываюць вечкам і тушаць да поўнага размякчэння. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. |
Апельсіны старанна мыем, моркву мыем, чысцім і зноў мыем. |
Мангавы нектар рыхтуюць з соку пладоў манга. Мангавы нектар валодае салодкім густам і высокай пажыўнай каштоўнасцю. |
Адзін з самых панадлівых сокаў; усе інгрэдыенты багатыя вітамінамі групы В; можа быць цудоўным афрадызіякам. Прамыць маліну і прапусціць праз сокавыціскалку. |
Кізіл старанна сартуюць, мыюць, бланшуюць, як слівы, праціраюць двойчы праз друшляк, а затым праз сіта. |
На невялікай хуткасці выціснуць сок са шпінату, салаты і агуркоў. Павялічыць магутнасць сокавыціскалкі і выціснуць сок з салеры, яблыкаў і імбіра. |
Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм. |
Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм. |
Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм. |
Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм. |
Дыню разрэзаць, выдаліце насенне і лупіну. У блендэры на нізкай хуткасці змешвайце цукар, дыню і мёд, прыкладна 2-3 хвіліны, да атрымання аднастайнай масы. |
Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза). |
Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза). |
Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза). |
Лепш, вядома, рыхтаваць з свежавыціснутага соку. Але калі такога няма, то можна выкарыстоўваць сок з пакета. |
Дурніцу мыюць, бланшуюць - заліваюць кіпенем і вытрымліваюць 15 хвілін. |
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. Здробненую масу ўкладваюць у рондаль, дадаюць пітную ваду (на 1 кг масы 1 шклянку), накрываюць вечкам і тушаць да поўнага размякчэння. |
Змяшаць усё інгрыдыенты да аднастайнай масы. |
Спелую айву кіслых гатункаў разразаюць на 2-4 часці, дадаюць ваду і вараць да мяккасці ці пякуць у духавай шафе. |
Рыхтуюць гэтак жа, як і яблычны. |
Спелую айву кіслых гатункаў разразаюць на 2-4 часці, дадаюць ваду і вараць да мяккасці ці пякуць у духавай шафе. Гарачай праціраюць праз сіта. |
Спелую айву кіслых гатункаў разразаюць на 2-4 часці, дадаюць ваду і вараць да мяккасці ці пякуць у духавай шафе. Гарачай праціраюць праз сіта. |
Агрэставы нектар - зусім дзівосны напой з багатай смакавай гамай. Яго можна выкарыстоўваць для кактэйляў, узвараў, кісялёў ці піць проста так. |
Добра спелыя здаровыя абрыкосы з сакавітай, інтэнсіўна афарбаванай мякаццю мыюць і выдаляюць з іх костачкі. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць яйка, цытрынавы сок, вычышчанае ад лупіны і дробна нарэзанае яблыка, цукар, карыцу і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
У міксер наліваюць малако, дадаюць цёрты шакалад, цукар, яйка, варэнне з чорнай парэчкі і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
Разцерці шакалад, перасыпаць у кубак, даліць гарачае малако, усё старанна перамяшаць. |
У міксер наліваюць астуджаны цытрынавы сок, дадаюць цукар, дробна нарэзаныя апельсіны (папярэдне выдаляюць цэдру і костачкі) і ўзбіваюць 1-2 хвіліны. |
Закіпяціць літр малака і 125 г цукру. Адначасова разбоўтаць дзве сталовыя лыжкі крухмалу ў невялікай колькасці халоднай вады, уліць у кіпячае малако і перамяшаць. |
Змяшаць гарачае малако з сунічным сокам і падаваць да стала. |
У шклянку ўліць слівовы сок, дадаць цукровы пясок, малако, марозіва і хутка размяшаць (можна з дапамогай міксера). Напой адразу ж падаць. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць цытрынавы сіроп, цукар, джэм ці варэнне з персікаў, яйка і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
Разбіце яйкі па адным і асцярожна адлучыце жаўткі ад бялкоў. Жаўткі ўзбіце міксерам, дадайце цукар, яшчэ раз ўзбіце ў густую пену. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць цукар. Абрыкосы бланшуюць 1 хвіліну, вымаюць шумоўкай, чысцяць ад лупіны, вынімаюць костачкі і кладуць у міксер. |
Ядры грэцкіх арэхаў дробна здрабняюць (лепш стаўчы). У малацэ раствараюць цукар-пясок, злучаюць з арэхавай масай, вараць 10-15 хвілін пры слабым кіпенні і астуджаюць. |
У прыгатаванае халоднае малако ўліць малінавы сок (напой павінен валодаць прыемным пахам маліны), дадаць цукар па густу і астудзіць. Падаваць з лёдам. |
Сечаную зеляніну пасаліць, заправіць мушкатавым арэхам, перамяшаць, заліць добра астуджаным малаком. |
Персікі вымыць, выдаліць костачкі, заліць невялікай колькасцю кіпеню, уварыць да размякчэння, працерці праз сіта, размяшаць з цукрам, астудзіць. |
Абрыкосы вызваліць ад костачак, заліць халоднай вадой, варыць да мяккасці, затым працерці. |
Да астуджанага малака дадайце 4-5 сталовых лыжак падсалоджанага аблепіхавага соку з мякаццю. |
Добра ўзбіце яйкі з цукрам, дадайце 2 ст. л. аблепіхавага пюрэ і ўліце астуджанае малако. |
Халоднае пастэрызаванае малако (сліўкі) наліць у шклянку, дадаць цукар (ці цукровы сіроп), ягадны ці фруктовы сок (можна варэнне, джэм), размяшаць і адразу ж падаць да стала. |
Змяшаць малако з шакаладным сіропам і падаць у куфлях да стала. |
У чарнічны сок ўліць астуджанае кіпячонае ці пастэрызаванае малако і перамяшаць. Затым дадаць па густу цукар і астудзіць. |
Вымытыя і вычышчаныя цытрыны нарэзаць долькамі. Пакласці ў змяшальнік, дадаць лыжачку цытрынавай цэдры, палову шклянкі цукровага пяску, тры шклянкі халоднага кіпячонага малака і чатыры жаўтка. |
|