-мандарынаў сярэдніх памераў - 3-4 шт.,
-вады - паўтара літра,
-цукру - 5 ст. лыжак,
-цытрынавай кіслаты - на свой густ.
Ачысціўшы мандарыны ад скуркі, падзеліце на долькі і змесціце ў блендэр.
Узбівайце да той пары, пакуль долькі мандарына не ператворацца ў аднастайную масу.
Потым, даліце ў блендэр з мандарынавай масай паўлітра вады, цукру і добранька ўсё перамяшайце.
Атрыманую масу працэдзіце ў посуд і дадаўшы ў яе пакінутую ваду, перамяшайце.
Калі прыгатаваны мандарынавы напой здасца вам залішне салодкім, дадайце цытрынавай кіслаты, калі ж наадварот - кіслым, дадайце цукар.
|