-вінаграднага соку - 1 шклянка,
-цытрына - 1 шт.,
-апельсінавага соку - 3 ст. лыжкі,
-цукру - паўшклянкі,
-вады - 1 шклянка,
-вады мінеральнай - 2 шклянкі,
-невялікая гронка вінаграда.
З вады і цукру сварыце цукровы сіроп. У посуд са звараным сіропам ўліце вінаградны і апельсінавы сокі і туды ж выдушыце з цытрыны сок.
Уся гэта сумесь павінна дзве-тры гадзіны настаяцца. Перад тым, як падаць, ўліце ў сумесь мінеральную ваду і разліце гатовы напой па шклянках, папярэдне паклаўшы на дно кожнай з іх па некалькі ягад вінаграда.
|