Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАРЫНАВАНАЯ КАПУСТА З КМЕНАМ І СЛІВАМІ

    -капуста

    -слівы

    -воцат 5%-ы

    -соль ,

    -цукар,

    -кмен

    Для залівання:

    -1 л вады 

    -цукар 125 г,

    -соль 100 г,

    -5%-ы воцат 250 г (ў канцы кіпячэння дадаюць).

    Капусту падрыхтоўваюць, як звычайна: выдаляюць храпку і верхняе

    лісце, шаткуюць вузкімі палоскамі шырынёй 5-6 мм. Бланшуюць у

    кіпячай вадзе 1 хвіліну і астуджаюць у лядоўні. У паўлітровы слоік

    уліваюць паўшклянкі гарачага залівання, закладваюць уперамешку

    бланшаваную белакачанную капусту, слівы (20% ад масы капусты),

    дробку кмена, заліваюць да плечак так, каб расол быў да ўзроўня

    капусты. Паўлітровыя слоікі стэрылізуюць 10-12 хвілін,

    літровыя - 13-15 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (10.08.2016)
    Праглядаў: 284 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar