Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПЕРАЦ "ПА-ВУГОРСКУ"

    -1 кг салодкага перцу,

    -150 г карэнняў пятрушкі,

    -150 г салеры,

    -150 г кветкавай капусты,

    -3 зубчыка часныку,

    -соль,

    -перац па густу.

     

    Перац вымыць, выдаліць насенне, разрэзаць плады ўздоўж на 4-5 частак. Карэнні вымыць, ачысціць і нарэзаць кружочкамі ці саломкай.

    Кветкавую капусту вымыць у падсоленай вадзе і разабраць на невялікія суквецці.

    У падрыхтаваны посуд пакласці на дно часнык і пластамі перац, карэнні і кветкавую капусту. Кожны пласт гародніны перасыпаць соллю і чорным перцам.

    Гародніну ўшчыльніць, пакласці на іх кружок і прыгнёт. На наступны дзень, калі гародніна пусціць сок, заліць іх гарачым марынадам (на 1 л вады 1 ст. лыжка воцату, па 30-40 г солі і цукру, 1-2 лаўровых ліста) і зноў пакінуць на 12-15 гадзін.

    Затым давесці заліванне да кіпення і ў гарачым выглядзе выліць у посуд з гароднінай. Так прарабіць яшчэ 2 разы.

    У апошні раз гародніну паскладаць у шкляныя слоікі "па плечыкі", заліць гарачым марынадам і пастэрызаваць літровыя слоікі 15-20 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 360 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar