Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ІКРА З АПЕНЕК

    -ножкі перарослых апенек - 1 кг;

    -алей - 1 л;

    -соль па густу.

     

    Такая ікра з апенек рыхтуецца з вельмі буйных грыбоў, якія нават можна лічыць перарослымі. У тым яе асаблівасць. Капялюшыкі ў яе не ўваходзяць - з капялюшыкаў можна прыгатаваць асобную страву.

    Адварваем у падсоленай вадзе буйныя апенькі, у якіх доўгія і тоўстыя ножкі. На гэта нам запатрабуецца каля паўгадзіны. Калі грыбы сварацца, адкідваем іх у друшляк і даём сцячы вадзе.

    Пасля пракручваем праз мясасечку. Бяром вялікую патэльню, наліваем у яе алей і кладзём атрыманы фарш з грыбоў, солім па густу і добранька абсмажваем на павольным агні, увесь час памешваючы.

    Прыкладна дваццаць хвілін на гэта ўсё нам будзе трэба. У асобны посуд (лепш рондаль з тоўстым дном) заліваем алей (алею трэба ўзяць гэтулькі, каб хапіла на ўсе грыбы), пракаліваем яго.

    Грыбы раскладваем па слоіках, заліваем гарачым маслам, стэрылізуем і тут жа закочваем.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 318 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar