Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    МАСЛЯТА, МАРЫНАВАНЫЯ З ЦЫТРЫНАВЫМ СОКАМ

    -5 кг свежых маслят,

    -2 ст.л. свежавыціснутага цытрынавага соку,

    -1 лаўровы ліст,

    -5 гарошын чорнага перцу,

    -1 г. л. цукру,

    -100 мл воцату 9%,

    -4 ст.л. нейёдыраванай солі.

     

    Ачысціце грыбы ад смецця, зніміце з капялюшыкаў скурку, калі грыбы буйныя, то адрэжце ножкі, старанна вымыйце. Буйныя капялюшыкі разрэжце напалову ці чвэртачкамі.

    Падрыхтаваныя грыбы выкладзіце ў ваду з даданнем 1 ст.л. солі і цытрынавага соку. Праз некаторы час старанна прамыйце маслята і перакладзіце ў рондаль з чыстай вадой.

    Дадайце 1 ст.л. солі, давядзіце да кіпення і адварыце на працягу 20 хвілін. Гатовыя грыбы адкіньце на друшляк. Падрыхтуйце стэрылізаваныя слоікі, выкладзіце ў іх 1 лаўровы ліст, перац, зверху шчыльна паскладайце маслята.

    Прыгатуйце марынад з 500 мл вады, 2 ст.л. солі, цукру і воцату. Атрыманую сумесь давядзіце да кіпення і адразу заліце слоікі з грыбамі, накрыйце вечкамі і стэрылізуйце 40 хвілін, затым закатайце слоікі, перавярніце іх на вечка і накрыйце да поўнага астывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 345 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar