Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЗЯЛЁНЫ ЎКРАІНСКІ

    -500 г свініны,

    -250 г бурака,

    -600 г бульбы,

    -1 корань морквы,

    -1 корань пятрушкі,

    -1 цыбуліна,

    -300 г шчаўя,

    -300 г шпінату,

    -1 ст. лыжка пшанічнай мукі,

    -2 яйкі,

    -4 ст. лыжкі смятаны,

    -1 г. лыжку цукру,

    -1 ст. лыжка 9 %-вага воцату,

    -3-4 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -2 ст. лыжкі дробна нарэзанай зялёнай цыбулі,

    -2 л вады,

    -зеляніна кропу,

    -соль,

    -перац - па густу.

     

    Свініну заліваюць халоднай вадой і вараць да гатовасці, булён працэджваюць. Бурак чысцяць, наразаюць саломкай, соляць і тушаць да гатовасці з даданнем воцату, цукру і булёна.

    Моркву, пятрушку і цыбулю чысцяць, наразаюць саломкай, пасеруюць на сметанкавым масле і змешваюць з пасераванай на масле мукой, разведзенай булёнам.

    У кіпячы булён кладуць вычышчаную і нарэзаную долькамі бульбу, вараць 10-15 хвілін, пасля чаго дадаюць тушаны бурак, пасераваныя карэнні, цыбулю і муку з булёнам, перабраныя, прамытыя ў халоднай вадзе і дробна нарэзаныя шпінат і шчаўе, лаўровы ліст, соль і вараць да гатовасці.

    Пры падачы на стол у талерку з баршчом кладуць кавалак варанай свініны, нарэзаныя вараныя яйкі, смятану, дробна нарэзаную зеляніну кропу і зялёную цыбулю.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 341 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar