Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ЮШКА "ГЕТМАНСКАЯ"

    -вада - 2.5 л

    -курыца - 1 кг

    - масла сметанкавае - 100 г

    -вяндліна - 250 г

    -ялавічына - 250 г

    -цяляціна - 250 г

    -морква - 2 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -корань салеры - 1 шт.

    -булачка - 200 г

    -жаўток - 2 шт.

    -смятана - 0.6 шклянкі

    -зеляніна пятрушкі - 1 ст. лыжка

    -лаўровы ліст - 1 шт.

    -перац чорны гарошкам - 3-5 гарошын

    -соль - па густу

     

    Курыцу прамыць, вытрыбушыць і адлучыць мяса ад костак. З курыных трыбухоў, костак і шыйкі сварыць булён з даданнем лаўровага ліста і чорнага перцу і працадзіць яго. Усе віды мяса дробна нарэзаць. Моркву і карэнні пачысціць, спаласнуць, здрабніць, скласці ў патэльню, дадаць мясапрадукты і насечанае маленькімі кавалачкамі сметанкавае масла і падсмажыць, памешваючы. Булку размачыць у невялікай колькасці булёна, злучыць з абсмажаным мясам і гароднінай і прапусціць усё праз мясасечку. Сырыя яечныя жаўткі размяшаць са смятанай, злучыць з атрыманым фаршам, добра перамяшаць, выкласці ў гарачы працэджаны булён і добра выгрэць, не даводзячы да кіпення. Пры падачы пасыпаць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar