Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    АЎСЯНЫ КІСЕЛЬ З ТАЎЧОНЫХ АЎСЯНЫХ КРУП

    -2 шкл. таўчоных аўсяных круп,

    -4 шкл. вады,

    -2 г. л. цукру,

    -1\2 г.л. солі,

    -малако,

    -мёд

    -масла- па густу.

     

    Аўсяную крупу стаўчы ў ступцы, заліць цёплай вадой і пакінуць на суткі-паўтары. Затым размяшаць, працадзіць і адціснуць. У атрыманую вадкасць дадаць цукар, соль і варыць, памешваючы, пакуль не згусне. Калі патрэбен кісель больш вадкі, то яго можна развесці адной шклянкай гарачай вады або малака. Гарачы кісель разліць у формы і астудзіць. Падаваць з малаком, маслам або мёдам.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 329 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar