Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "СУТАЧНАЯ"

    -300 г белакачаннай капусты,

    -2-3 бурака,

    -60 г свежага кораня салеры (ці 30 г сушонага),

    -1 долька часныку,

    -чырвоны молаты перац на кончыку нажа.

    Для расола:

    -2 шклянкі вады,

    -1-2 ст. лыжкі солі,

    -1-2 долькі часныку.

     

    Пакласці у рондаль пласт буйна нарэзанай капусты, затым пласт нарэзанага тонкімі лустачкамі бурака, пасыпаць здробненай салерай, дробна нарэзаным часныком і чырвоным перцам. Затым ізноў пакласці пласт капусты, буракі, салеру і г. д. Верхні пласт выкласці з капусты. Перш чым пакласці апошні пласт, ўліць гарачы часнычны расол. Затым, паклаўшы пласт капусты, даліць вады, давесці да кіпення, хвілін 5 праварыць і астудзіць. Залітую расолам гародніну паставіць пад гнёт на суткі пры пакаёвай тэмпературы.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar