-2 шклянкі разынак,
-2 шклянкі дробна нарэзаных яблыкаў,
-1 шклянка нарэзанай цыбулі,
-0,25 шклянкі солі,
-6 памідораў без скуркі, разрэзаных на 4 часці,
-3,5 шклянкі цукру,
-3 шклянкі сталовага воцату,
-60 г сухой гарчыцы,
-2 ст. лыжкі імбіра,
-3 струка зялёнага салодкага перцу.
Разынкі, яблыкі, цыбулю, памідоры, зялёны салодкі перац, соль, цукар, воцат і гарчыцу пакласці ў рондаль і, часта памешваючы, варыць на слабым агні каля 2 гадзін. Гатовы соус астудзіць, раскласці ў слоікі, завязаць. Захоўваць у цёмным халодным месцы. Можна закатаць герметычна гарачым.
|