Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС ТАМАТАВА-ЯБЛЫЧНЫ

    -2 шклянкі разынак,

    -2 шклянкі дробна нарэзаных яблыкаў,

    -1 шклянка нарэзанай цыбулі,

    -0,25 шклянкі солі,

    -6 памідораў без скуркі, разрэзаных на 4 часці,

    -3,5 шклянкі цукру,

    -3 шклянкі сталовага воцату,

    -60 г сухой гарчыцы,

    -2 ст. лыжкі імбіра,

    -3 струка зялёнага салодкага перцу.

     

    Разынкі, яблыкі, цыбулю, памідоры, зялёны салодкі перац, соль, цукар, воцат і гарчыцу пакласці ў рондаль і, часта памешваючы, варыць на слабым агні каля 2 гадзін. Гатовы соус астудзіць, раскласці ў слоікі, завязаць. Захоўваць у цёмным халодным месцы. Можна закатаць герметычна гарачым.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar