Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ТАМАТАВЫ СОУС З ЦІМ’ЯНАМ

    -1 цыбуліна,

    -1 зубок часныку,

    -50 г кораня салеры,

    -100 г морквы,

    -250 г таматаў,

    -2 г. л. аліўкавага алею,

    -1 галінка цім’яна,

    -1 лаўровы ліст,

    -соль па густу,

    -перац па густу.

     

    Цыбулю і часнык пачысціць і парэзаць на кавалачкі. Салеру, моркву і таматы пачысціць. Памыць і парэзаць на кавалачкі. Разагрэць алей, цыбулю і часнык, абсмажыць да празрыстасці, дадаць гародніну і тушыць 4 хвіліны. Дадаць цім’ян і лаўровы ліст і варыць 6 хвілін. Дадаць соль і перац. Для працяглага захоўвання соус варыць не 4 хвіліны, а 20. Пасля дадання солі і перцу соус пафасаваць у слоікі і закатаць.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar