Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дзічына

    БАКАСЫ СМАЖАНЫЯ З СОУСАМ

    -птушка бакас - 6 шт.

    -масла - 2-3 ст. лыжкі

    -цыбуля - 0.5 шт.

    -зерне ангельскага перцу - 5 шт.

    -зерне простага перцу - 4 шт.

    -мука - 1 ст. лыжка

    -смятана - 2 ст. лыжкі

    -цытрына - 0.3 шт.

     

    Ачысціць, вытрыбушыць, сасмажыць на ражне

    ці ў рондалі ў печы з 2-3 лыжкамі масла.

    То, што вынята з сярэдзіны, дробна пасячы, падсмажыць у пакінутым

    масле з 0,5 цыбулінай дробна пасечанай і 1/2 лыжкай мукі; усыпаць 5

    зерняў ангельскага і 4 зерні простага тоўчанага перцу, солі, выціснуць

    сок з 1/3 цытрыны; можна дадаць 2 лыжкі смятаны, развесці ўсё гэта

    1 шклянкай булёна, закіпяціць, абліць бакасы.

    Катэгорыя: Дзічына | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 313 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar