Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ФАРШАВАНЫЯ ЦЯЛЯЦІНАЙ

    - яблыкі цвёрдыя - 10-12 шт.

    для фаршу:

    - цяляціна - 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - алей - 5- 6 ст.л.

    - карыца молатая - ½ г.л.

    - перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Адбярыце здаровыя крэпкія яблыкі сярэдняй велічыні,

    каб мякаць іх не разварвалася.

    У яблыкаў зрэзаць верхавіны і выняць асяродак з насеннем.

    Мяса двойчы прапусціць праз мясасечку (ці вельмі дробна пасекчы)

    і абсмажыць у масле з дробна нарэзанай цыбуляй.

    Пасаліць, заправіць карыцай.

    Напоўніць гэтым начыннем яблыкі, накрыць іх зрэзанымі верхавінамі,

    паскладаць у неглыбокі рондаль заліць на траціну гарачай вадой

    і варыць на слабым агні, сочачы, каб не разварыліся.

    Гатовыя яблыкі зняць з агню.

    Соус, які ўтварыўся пры варцы заправіць жаўтком.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 311 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar